Macebell

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een Macebell voor fitness online kopen?

Een Muscle Power fitness macebell is een soort gewicht dat wordt gebruikt voor krachttraining. Het is een lange staaf met een zwaar gewicht aan één uiteinde en een handvat aan het andere uiteinde. De macebell wordt vaak gebruikt voor oefeningen die gericht zijn op het versterken van de armen, schouders, rug en core.

Waar komt macebell training vandaan?

De macebell is afkomstig uit India, waar het werd gebruikt als wapen in de oude Indiase krijgskunst van Gatka. In de moderne tijd is de macebell echter vooral populair geworden als fitnessapparaat en wordt het gebruikt in krachttraining en crossfit-oefeningen.

Waarom is macebell training populair geworden?

Er zijn verschillende redenen waarom de fitness macebell populair is geworden als fitnessapparaat. Ten eerste biedt het een uitdaging voor zowel beginners als gevorderden, omdat het gewicht van de macebell kan worden aangepast aan de fitnessniveaus van de gebruiker.

Bovendien kan het worden gebruikt voor een breed scala aan oefeningen, waardoor het een veelzijdig apparaat is dat kan worden opgenomen in verschillende soorten trainingen.

Daarnaast kan het gebruik van een macebell de spiergroei bevorderen, omdat het de spieren activeert op een andere manier dan traditionele gewichten.

Dit komt omdat de macebell een onbalans heeft, wat betekent dat de spieren extra hard moeten werken om het gewicht te stabiliseren tijdens de oefeningen. Dit kan leiden tot een verhoogde spiergroei en verbeterde kracht.

Tot slot kan het gebruik van een macebell ook bijdragen aan het verbeteren van de houding en het uithoudingsvermogen, omdat het de corespieren versterkt en de stabiliteit en balans verbetert. En wij van Muscle Power zijn erg enthousiast over deze afwisselende manier van trainen.

Zoek jij afwisseling in de inrichting van jouw sportschool?

Wij bieden niet alleen een ruime selectie van topkwaliteit sportapparatuur, maar geven ook graag advies en denken mee over de totale inrichting van je zaak. Onze ervaren professionals hebben al talloze sportscholen en crossfit boxen succesvol ingericht en weten precies wat er nodig is om jouw doelgroep aan te spreken en te behouden.

Wil jij professioneel advies of een offerte op maat? Bel ons : 0313 750727 of mail ons.

En kijk ook zeker bij de rest van ons halters en gewichten assortiment.