0
€ 0,00
Gewichten

Hexa dumbbells kopen?

Hexagonale Dumbbells mooie, met rubber overtrokken Dumbbell met een comfortabele greep. Deze Dumbbells zijn zeshoekig, waardoor ze netjes blijven liggen en niet wegrollen. Door de rubberen afwerking zijn de Dumbbells geluiddempend en beschadigen ze de vloer niet. Deze hexa dumbbells hebben een banaan-vormig handvat, hierdoor ligt deze prettig in de hand. Doordat het handvat verchroomd is heb je een goede grip. De Hexa Dumbbells zijn verkrijgbaar in sets van 1 t/m 50 kg. 

Voordelen van Hexa dumbbells tegenover andere dumbbells:

  1. Geluiddempend
  2. Door het rubber beschadigd de vloer niet.
  3. Comfortabele grip


Van 1 – 10 kg wordt telkens een stapgroottes van 1 kg genomen. Vanaf 10 kg wordt dit een stapgrootte van 2.5 kg. De Hexagonale Dumbbells zijn te koop per stuk of in set aanbiedingen. Deze Dumbbells zijn geschikt voor zowel thuis- als professioneel gebruik.

 

 

Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.