0
€ 0,00

Roeitrainer kopen?

Met een roeitrainer verbreek jij je plateaus. Je bouwt zowel conditie als spiermassa op. Roeitrainers worden veel gebruikt door CrossFitters. Je bouwt in een korte tijd een zeer goede conditie op. Wil jij je conditie, spiermassa en uithoudsingsvermogen verbeteren? Met een roeitrainer is het mogelijk. Wij bieden 2 soorten roeitrainers aan die voldoen aan onze kwaliteitseisen. 

Voor wie is een roeitrainer?

Een roeitrainer kan door iedereen worden gebruikt. Ben jij een crossfitter, recreatief sporter, vechtsporter? En wil jij je conditie naar de top brengen? Een roeitrainer is prima geschikt voor interval trainingen maar ook voor de low intensity trainingen. 

Wat zijn de voordelen van een roeitrainer?

  1. Traint alle spiergroepen
  2. Uitstekend voor het verbeteren van je conditie, uithoudingsvermogen en spiermassa
  3. Geschikt voor alle doelgroepen
  4. LCD-scherm

 Benieuwd hoe je de concept roeitrainer gebruikt?

 

 

Wij zijn met vakantie
In verband met vakantie is Muscle Power tot en met maandag 31 juli gesloten. U kunt de bestelling gewoon plaatsen, we leveren weer vanaf 1 augustus goederen uit. Daarom bieden we speciaal voor uw geduld 10% korting op alle artikelen, korting geldt ook op de al afgeprijsde artikelen, voer bij het afrekenen actiecode: MPZOMER17 in. Wij wensen u een hele fijne zomer vakantie toe.