Cardio apparaten

Cardio apparaten

Op zoek naar een cardio apparaat om je conditie te verbeteren? Dan ben je bij Muscle Power aan het goede adres, wij bieden diverse cardio apparaten aan om je te helpen met je trainings doelen. Hieronder zijn een aantal apparaten uit ons assortiment kort beschreven.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Airbike

De Airbike is een ideaal apparaat om je conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren. Door de krachtige weerstand is het mogelijk je boven- en onderlichaam tegelijkertijd te trainen. Hier kan je zelf kiezen welk weerstandsniveau het best bij jou past!  

Airrunner

De AirRunner is een loopband gebouwd voor een intense training waarmee je meer calorieën kan verbranden als een normale loopband. Dit heeft er mee te maken dat bij een AirRunner geen motor aanwezig is en de Airrunner puur op jou energie voortbeweegt. Het apparaat heeft dan ook geen stroom nodig, waardoor het een zeer ecologisch product is. 

Roeitrainer

Met de roeitrainer zorg je ervoor dat je zowels conditie als spiermassa opbouwt. De roeitrainer is een erg populair product bij CrossFitters, omdat je in een korte tijd een goede conditie kan opbouwen. Voordeel van de roeitrainers is dat je tijdens je workout alle spiergroepen mee pakt.

Skierg

De Skierg is speciaal gemaakt op basis van het langlaufen, door de vele bewegingen die je er tijdens je workout mee uitvoert is dit een heel efficient product waarmee je je hele lichaam kan trainen.