Gewichtsvesten

Gewichtsvesten

Een gewichtsvest verhoogt je lichaamsgewicht. Daardoor wordt het trainen zwaarder. Je kunt een gewichtsvest bij alle trainingen inzetten. Bijvoorbeeld Pull Ups worden gewoon zwaarder. Dus train je intensiever. Zo kun je het trainingsvest universeel in jouw training inzetten.

Wat is belangrijk aan een trainingsvest?
De gewichtsvesten van Muscle Power kun je nauwsluitend aantrekken. Ook kun je varieren met het gewicht door gewichten weg te laten of toe te voegen. Belangrijk voor het draagcomfort is dat een gewichtvest dat goed aan het lichaam sluit. Daarom is het gewichtsvest zeer verstelbaar met een riem en klittenbandconstructie. De gewichtjes, 1kg per stuk, zitten in aparte vakjes met klittenbandsluiting zodat ze stevig blijven zitten.

Waarom trainen met gewichtsvesten?
Gewichtsvesten maken je gebruikelijke oefeningen efficienter door gewicht toe te voegen aan het lichaam. Hierdoor moet je lichaam harder werken om dezelfde oefeningen te kunnen doen.

Gewichtsvest kopen?
Muscle Power heeft gewichtsvesten van 10kg, 20kg en van 30kg.  De gewichtsvesten zijn van een duurzaam materiaal gemaakt en makkelijk te reinigen. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina