Onderdelen 1 tot 24 van totaal 26

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 26

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bokszakken zijn er natuurlijk voor de sport boksen, maar bokszakken worden tegenwoordig ook heel veel gebruikt in sportscholen en door personal trainers. De bokszak is namelijk perfect om al je energie op los te laten en vormt daarmee een welkome aanvulling op jou trainings equipment. 

Adidas bokszakken

Wij kiezen voornamelijk voor de Adidas bokszakken. Dit doen wij omdat de bokszakken van Adidas bekend staan om hun stevigheid (toch wel handig in het geval van een bokszak) en de neutrale uitstraling. Omdat wij niet graag half werk leveren is er voor jou ook nog de Adidas bokszak voor kinderen, deze is verkrijgbaar in een set met bokshandschoenen en een boksbal van Adidas. 

De Adidas Speedball is ideaal voor het trainen van coördinatie, snelheid en reactievermogen. De speedball is gemaakt van zeer stevig kunstleder.
De Adidas Double End Boksbal kan worden bevestigd aan het plafond. Ook deze boksbal is er voor het trainen van snelheid, reactievermogen en coördinatie. Deze boksbal is, net als de andere boksballen, gemaakt van zeer stevig kunstleder. 

Wist je dat?

De bokszak bestaat al honderden jaren en werd lang geleden gebruikt in de martial arts en zwaardvechten. Ook is de bokszak in de gehele geschiedenis onderdeel geweest van militaire training.